Get Adobe Flash player
Főmenü
Tanév rendje
Kép találomra
kiallitas032.JPG
Címlap Iskola Eredményeink Archív

postheadericon Szakmai tanulmányi verseny 2009

Szakmai tanulmányi verseny 2009

 

A győri Hild József Építőipari Szakközépiskola diákjai sikeresen szerepeltek az építészeti szakmai tanulmányi versenyek országos döntőiben. Két verseny került megszervezésre, az egyik az érettségiző, a másik a technikus vizsgát tevő tanulók részére. A versenyek három fordulóból álltak.

Érettségizők versenye: /Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenye(SZÉTV)/

Az elődöntőkből, ahol 27 építőipari szakközépiskola több száz tanulója mérte össze tudását, a 20 fővel induló országos döntőbe négy Hildes diák jutott be. A döntő Szolnokon zajlott.

A résztvevők a felsőoktatási felvételi eljárásban 1.-10. helyezés esetén a maximálisan kapható 80 többletpontot, 11.-20. helyezésnél 50 többletpontot szereznek. A tanulók közül Szecsődi Benjamin és Knoll Tibor is a maximális 80 többletpontot kapta, Holyevác György 50 pontot szerzett, de jó eredménnyel végzett Horváth Beáta is.

Technikusok versenye: /Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV)/

Az ország 27 építőipari szakközépiskolája között zajló versenyen, a közel száz résztvevő közül, a dunaújvárosi országos döntőbe jutott 16 tanuló közül kilencen kaptak technikusi oklevelet, köztük a két győri diák Csizmazia Adrienn és Mészáros Zsófia is.

A Hildben nagy hagyományi vannak a szakmai versenyeknek, diákjaink évről-évre iskolánk hírnevét öregbítő jó eredményeket érnek el. Az iskolák közötti örökranglistán a Hild az országos első helyen áll. A tanulók felkészítése tanórák keretében és szakkörön történik Vörösházi György és Vincze Miklós vezetésével.

A képen szereplő tanulók, tanárok:

Csizmazia Adrienn (OSZTV), Mészáros Zsófia (OSZTV), Horváth Beáta (SZÉTV), Holyevác György (SZÉTV), Vörösházi György (felkészítő tanár), Vincze Miklós (felkészítő tanár), Szecsődi Benjamin (SZÉTV), Knoll Tibor (SZÉTV).

Módosítás: (2010. október 10. vasárnap, 18:54)