Get Adobe Flash player
Főmenü
Tanév rendje
Kép találomra
tallin032.jpg
Címlap Kapcsolatok Kapcsolataink külföldi iskolákkal

postheadericon Kapcsolataink külföldi iskolákkal

Kapcsolataink külföldi iskolákkal

1. Tallinna Ehituskool (Észtország)

2005-ben egy Leonardo Basicon nyelvi programmal kapcsolatban kerültünk összeköttetésbe ezzel a tallinni iskolával. A 2010/11. tanévben 4 hetet töltött 12 diákunk szakmai gyakorlaton náluk, valamint a helyi skanzennél, illetve az észt diákok is többször látogattak iskolánkba.

2. Höhere Technische Bundeslehr und Versuchanstalt Wiener Neustadt (Bécsújhely, Ausztria)

A 2009/10-es tanévtől félévenként egy-egy hetet tölt nálunk 6 bécsújhelyi diák. Tőlünk ugyancsak 6 szakközépiskolás tölt évente 2 hetet az osztrák partnernél szakmai gyakorlattal.

3. Höhere Technische Bundeslehr und Versuchanstalt Mödling (Ausztria)

Az osztrák HTL Mödling Szakközépiskolával, régóta tartó szakmai kapcsolatot ápol intézményünk. A közös projektmunkák kiterjednek a hagyományos építészeti módszerek megismerésére, a műemlékvédelemre, a régi épületek új típusú felhasználásának lehetőségeire

4. Bányai János Műszaki Szakközépiskola, Székelyudvarhely (Románia)

Az Apáczai Közalapítvány támogatásával 12 diákunk táborozott 2010.08.28-tól 09.04-ig Erdélyben. A táborozás során együttműködő partnerünk volt a székelyudvarhelyi iskola.

5. Ógyallai Építőipari Szakközépiskola (Szlovákia)

A számunkra mindenképpen megnyugtatóan sokrétű kapcsolatrendszerben kiemelkedő jelentőségűként kezeljük a szlovákiai ógyallai azonos profilú testvériskolánkkal tartósan fennálló kapcsolatunkat. Egymásnak minden fontosabb rendezvényén részt veszünk, közösen szervezünk diáknapot, megszervezték számunkra a felvidéki nevelőtestületi szakmai tanulmányutat, és minden szakmai kérdésben számíthatunk egymás segítségére.

6. Istituto Tecniko Construtioni, Ambiente e Territorio "G.G. Marinoni" (Udine, Olaszország)

Kapcsolatunk a Marinoni iskola építész tanáraival az évenként megrendezett Építész Diákkonferenciák alkalmával alakult ki és immár több éves múltra tekint vissza.
A 2013/14-es tanévben a Comenius iskolai együttműködés keretében indítottunk közös projektet>>

Módosítás: (2014. július 15. kedd, 10:46)

 
Ecdl logoArchicad

Autocad és Civil 3D

archline logo

arcad logo

terc